Quatre cantonades multi-rodes Festival decoració de la festa de casament Ornament plàstic Windmill exterior del molinet de Mylar joguines Xina de fàbrica per a nens

Joguines de molinet de molí de vent de multi-rodes làser nostres productes inclou el següent: 1, sèrie de joguines del molinet 2, globus tasses i pals sèrie 3, piruleta pals sèrie 4, sèrie sense forma estreta amb pipes, etc. Subministrem joguines de plàstic del molinet, Copa de globus i pals, piruleta pals productes de tot el món per un...

Detalls del producte

Joguines de molinet làser multi-rodes molí de vent


Productes núm.

GK-LP0013

Mida

50cmX22cm

Pes

16.7 G

Mida embalatge

85cmX43cmX60cm

Quantitat d'embalatge

800Pcs/cartró

GW

17.1Kgs

Observacions


nostres productes inclou els següents:

1, sèrie de joguines del molinet

2, globus tasses i pals sèrie

3, piruleta pals sèrie

4, sense forma estreta amb canonades sèrie, etc..

Subministrem joguines de plàstic del molinet, Copa de globus i pals, piruleta pals productes de tot el món a una àmplia gamma d'empreses a tot el món, que van des de grans multinacionals organitzacions petites empreses individuals.


Aplicació del producte

Com joguines, les joguines del molinet pot ser quadres per tots els nens d'edat per companyia dels seus pares, que porta la felicitat i saludable en esdeveniments exteriors.


Guokai plàstic, fundada el 1995, és un fabricant professional i proveïdor de racons multi-rodes quatre casament festa de comiat decoració adorn plàstic exterior molí mylar del molinet Xina fàbrica de joguines per als nens. Cada producte està fet sota estricte control de qualitat i sistema de gestió a la nostra fàbrica. Benvingut a l'engròs la qualitat i preu competitiu productes en estoc de nosaltres.

Investigació