Sis rodes làser Four Corners casament Festival decoració de la festa Ornament plàstic exterior Windmill Mylar Pinwheel Xina fàbrica de joguines per a nens

Multi-rodes molí joguines del molinet nostres productes inclou el següent: 1, sèrie de joguines del molinet 2, globus tasses i pals sèrie 3, piruleta pals sèrie 4, sèrie sense forma estreta amb pipes, etc. Subministrem joguines de plàstic del molinet, Copa de globus i pals, piruleta pals productes de tot el món a un ampli...

Detalls del producte

Joguines de multi-rodes molí del molinet


Productes núm.

GK-LP0012

Mida

50cmX22cm

Pes

16,6 G

Mida embalatge

85cmX43cmX60cm

Quantitat d'embalatge

800Pcs/cartró

GW

17Kgs

Observacions


nostres productes inclou els següents:

1, sèrie de joguines del molinet

2, globus tasses i pals sèrie

3, piruleta pals sèrie

4, sense forma estreta amb canonades sèrie, etc..

Subministrem joguines de plàstic del molinet, Copa de globus i pals, piruleta pals productes de tot el món a una àmplia gamma d'empreses a tot el món, que van des de grans multinacionals organitzacions petites empreses individuals.


Producció de mercat

Tenim clients del mercat nacional i mercat d'ultramar.

Nostra taxa principal volum de vendes entre la totalitat del mercat:

mercat domèstic: 30%

Amèrica del Nord 25,00%

Europe:30.00%

Orient mercat: 15%


El nostre servei

A més a més els nostres productes modelats existents, podem també produir productes de plàstic personalitzades segons els dibuixos o mostres dels nostres clients. Controlem la qualitat del producte críticament per cada pas durant el procés de fabricació.


Guokai plàstic, fundada el 1995, és un fabricant professional i proveïdor de sis rodes làser quatre cantonades casament festa de comiat decoració adorn plàstic exterior molí mylar del molinet Xina fàbrica de joguines per als nens. Cada producte està fet sota estricte control de qualitat i sistema de gestió a la nostra fàbrica. Benvingut a l'engròs la qualitat i preu competitiu productes en estoc de nosaltres.

Investigació