Casa > Exposició > Contingut

Globus publicitaris que papers i trets són allà?

Dec 29, 2016

Globus es creu tot familiars d'una edat primerenca, hem mirat flotant globus s'omplirà amb curiositat, globus ara té el paper més important, globus de casament aparèixer pel poble de lloança! Globus publicitaris que papers i trets són allà?

Mercat de joguina actual, mercat de regal de casament, el ràpid desenvolupament del mercat, globus modelització indústries com a conseqüència de la forta demanda d'espai. Impressió de globus màgia flexible del globus: foto de DIY globus es poden imprimir per les dues cares amb diferents dissenys, lliures dissenya, segons petició del client, imprimir el seu propi, quant, menys necessitat menys, vostè pot introduir text en paraules escrites benedicció que vull dir. Globus de foto de DIY i ús: globus de foto de DIY són àmpliament utilitzats en la promoció de producte, promoció, expositors i exposició amant regal, apte per a concerts, lloc de celebració del casament, festa, festa d'aniversari, entreteniment i moltes altres ocasions. Globus de foto de DIY és simple: no hi ha necessitat d'obrir, no necessiten programari especial, tinta i equips. Flexibilitat d'impressió.

Globus del casament s'utilitzen sovint en la cerimònia de casament, globus casament també són molt bones, lloc de celebracions també sovint globus, globus és gent amb productes per a celebrar, ens porten alegria i felicitat!