Casa > Notícies > Contingut

Importància de l'aigua paisatge jardí paisatgisme

Aplicació de l'aigua paisatge Garden és un jardí paisatgisme d'una manera, aplicació de la mateixa en el disseny de paisatge té un paper molt important.

Jardí paisatge era principalment una forma de modelat el paisatge natural de la natura, rierols, cascades, llacs artificials, com ara el disseny de paisatge, que té més aplicació jardins tradicional a la Xina. En el disseny del paisatge modern jardí, un ús de com fonts, cortina d'aigua, estany i paisatge cisternes d'aigua i altres formes. Encara que hi ha algunes diferències en la forma de disseny, però el paisatge sempre ha estat part important del disseny de jardins, si la muntanya és l'esquelet del paisatge, llavors l'aigua és l'ànima del paisatge.

Importància de l'aigua paisatge jardí paisatge es reflecteix no només en l'ús d'aigua per millorar el medi ambient, que regulen el clima, control de soroll, però també gràcies a les característiques de flux d'aigua, reduir la sensació d'estancament en altres edificis al voltant del jardí i combinant el paisatge més glaça. Encara que ara amb temps de desenvolupament, tecnologia de progrés, gent d'idea també en constantment per actualitzar, el jardí de paisatge de l'aigua dels requisits també s'ha produït té alguns canvis, però al llarg de paisatgisme de jardí d'aigua de la Xina, que se senten més intuïtiu és plena utilitzant una espai de i Visual de i l'oïda Shang de manera integrada per dissenyar el paisatge d'aigua jardí d'estructura , i el aigua disseny de paisatge entre constantment de fusió tradicional i la realitat de bellesa per arribar a art de la innovació, per crear més fàcilment lliure de l'entorn del paisatge.