Casa > Notícies > Contingut

Molí de Països Baixos

Dec 29, 2016

La gent sovint posar als Països Baixos anomenat «molins», Holanda és un país de més de 10 milions de persones a Europa occidental. Realment s'anomena "Netherland." "Països Baixos" és baixa que significa "Orquídies" és terra, junts conegut com el "país baix". Països Baixos nacional un terç de l'espai just a sobre del mar del Nord 1 metres sobre el nivell del mar, a prop d'un quart de l'àrea està per sota del nivell del mar, és veritablement "Netherland."

Països Baixos es troba a imperant africana de la terra, Sheng bufen vents occidental l'any. Mentre està en l'oceà Atlàntic, és un típic clima oceànic país, les interminables anys de brisa terra-mar. Aquesta manca de recursos d'aigua i el poder dels Països Baixos, proporciona una generosa indemnització pel vent.

Molí de vent Països Baixos [1] (Netherlangish molins), contes de fades i confús, Rotary s'estén doblada, sembla ser estàtic, sinó dinàmic, estàtic i dinàmic, en la integració estàtic, estàtic i dinàmic, no somiar molt. Encant moral, llegendes, eterna......